Детска работилница

На 31.03.2017г. /петък/ от 15:00ч. бе открита „Великденска изложба“ от групата за извънкласна дейност по интереси „Детска работилница“ към СУ „Васил Левски“ с ПП гр.Ветово. Целта на събитието е да покаже съчетанието на традиционни и съвременни техники при боядисване, рисуване на яйца и изработване на украса за предстоящия светъл християнски празник Великден. Присъстваха директор и заместник директори, учители, служители, родители и близки на участниците в групата. С великденски стихчета и песни, с аромат на козунак и пролетно ухание на цветчета от цъфнала слива, зюмбюли и нарциси, присъстващите се пренесоха в духа на празника. На изложбата бяха представени яйца, боядисани с различни техники и бои, кошнички от картон за яйца и от прежда, сътворени от съвместната работа на родители и ученици. Присъстващите разгледаха и яйца, рисувани с акрилни бои, поставки и кошнички за яйца, зайчета от цветни салфетки, великденска украса, изработени с различни техники и материали от малките приложници.

„ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА“ -ЕКИПНА РАБОТА С РОДИТЕЛИ
ТЕМА : ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА -ПРОВЕДЕНА  НА 24.03.2017г.

ЕКИПНА РАБОТА С РОДИТЕЛИ- ТЕМА : ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА

ПРОЛЕТНА ИЗЛОЖБА

На 24.02.2017г. /петък/ от 15:00 часа бе открита пролетната изложба на учениците от групата за извънкласна дейност по интереси „ Детска работилница“ – трети клас. На изложбата бяха представени  картички на тема „Баба Марта“ , „ 8ми Март“ „Свети  Валентин“, стъклени предмети  рисувани  с  акрилни  бои, предмети – декорирани с техника „Декупаж“, цветя  от  хартия, мартеници – изработени от прежда, филц и  хартия . Присъстваха представители от училищното ръководство и родители на учениците. Изложбата бе открита с  песен за Баба Марта  и стихчета  за мартениците, за пролетта и за мама след, което присъстващите разгледаха творенията на малките приложници.

На 19.12.2016г. /понеделник/ от 15:45 часа бе открита коледната изложба на учениците от групата за извънкласна дейност по интереси „ Детска работилница“-трети клас. На изложбата бяха представени картички, коледна декорация, рисунки, изработени от учениците и сурвакници, направени съвместно с родителите им .

Присъстваха представители от училищното ръководство и родители на учениците. Изложбата беше открита с Коледна песен и стихчета след, което присъстващите се пренесоха в духа на Коледа чрез таланта на учениците, приложен в творенията им.